Як швидко розбагатіти? 7 порад для швидкого збагачення

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка збирає гроші у долоні
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Поради від фінансового аналітика, які допоможуть розбагатіти

Багато людей вважають, що для щастя їм необхідно мати багато грошей. Це дасть можливість купувати бажані речі, подорожувати та здійснити свої бажання. Тому вони шукають можливості для збагачення найрізноманітнішими способами.

Цікавими ідеями, як отримати гроші за короткий термін, поділився для wikihow Ендрю Локенаут — фінансовий керівник , який має понад 15 років досвіду роботи на Волл-Стріт в техніці та стартапах. Ендрю допомагає управлінським командам перетворювати свої фінанси на ефективні бізнес-рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як легко заробити гроші

Здайте кімнату у своєму будинку . Якщо у вас є зайве приміщення, воно здатне приносити вам додатковий дохід.

Відмовтеся від стоянки . У великих місцях оренда паркувального місця коштує досить дорого. Підшукайте місце біля будинку чи гараж в оренду, щоб уникнути плати за парковку. Якщо у вас немає авто, але є гараж - ви можете здавати його в оренду.

Продати все, чим не користуєтеся. Предмети з високою вартістю перепродажу: невикористані меблі, одяг, взуття, сумки, автомобілі, велосипеди, музичні інструменти та інші предмети колекціонування.Продавайте свої речі онлайн, використовуйте фотографії та описи, щоб продавати свої товари.

Позбудьтеся металолому. Можливо вдома накопичилося досить багато заліза, яке можна здати і отримати кошти.Зверніть увагу на старі автомобільні деталі, тостери, сантехніку, банки з-під напоїв і металеве будівельне сміття, чим важче, тим краще.

Здача біоматеріалу. Якщо у вас хороше здоров'я - здавайте  яйцеклітини, сперму або плазму. Здорові чоловіки віком від 18 до 35 років можуть мати право продавати сперму. Здорові жінки віком від 20 до 30 також можуть заробляти значні суми грошей на продажу яйцеклітин.

Знайдіть додатковий заробіток . Прибирання території, вигул собак, дрібні ремонти, це дасть можливість заробити кошти за кілька годин.

Повернення товарів . Ви можете повернути товари, які нещодавно придбали та якими не користуєтеся назад у магазин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розумне планування бюджету дасть змогу накопичувати вкладення. Також перегляньте побутові звички та позбудьтеся тих, які заважають заощаджувати і просто "крадуть" ваші гроші.