Цими травами відганяли злих духів: 7 секретів наших пращурів

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди вірили, що негативну енергетику можна коректувати, і навіть повністю очистити завдяки окурюванню приміщення травами. Раніше ми писали, які кристали притягують гроші, а тепер розкажемо, які рослини вважалися містичними.

Чимало езотериків та екстрасенсів досі використовують дим трав, аби очистити енергію приміщення. Букетики сухоцвітів підпалюють, аби вони дали аромат, і окурюють ними кути кімнат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Білий шавлія

Вважалося, що білий шавлія міняє настрій та енергію кімнати. Також ці квіти використовували для медитації, очищення від демонічного впливу та злих емоцій.

docom.com.uа

Ялівець

Цю рослину брали для ритуального очищення. Люди вірили, що аромат ялівця додає життєвої енергії та фізичних сил.

lesoteka.com

Лаванда

Наші пращури вірили, що аромат лаванди здатен створити захисний енергетичний купол, який захищає від нечистих сил. Також ця квітка підсилює здатність яснобачення і цілительства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
gradinamax.com.ua

Полин

Полин вважали однією із найсильніших рослин, яка захищає від чорної магії та чаклунства. Вважалося, що ця рослина притягує здоров'я і радість.

Pinterest

Кедр

Спалюючи висушений кедр, наші пращури вірили, що його аромат чистить енергетичні канали приміщення. Люди використовували його, коли переїжджали у новий дім.

Pinterest

Розмарин

Вважалося, що розмарин — це містична рослина. Їй надавали властивостей очищення аури, звільнення від страхів та тривоги. Розмарин — символ чоловічої енергії.

shutterstock.com

Пало Санто

Цю деревину використовували для очищення енергії приміщення. Наші пращури вірили, що вона надихає на творчість, додає натхнення і мотивації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Your Dream

Раніше ми писали, як себе вести у період спадного Місяця. Для вас — 10 заборон, яких дотримувалися наші пращури.

Головне фото: Freepik