Найсильніші молитви за Україну: за перемогу, захист і мир — українською

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молимося за Україну разом, фото: Хочу

Для вас — слова сильних молитов за рідну Україну

Українці відзначають День Незалежності своєї рідної держави. Зранку більшість людей ідуть у храм, аби помолитися за перемогу та мир. Хтось залишається вдома і читає молитву перед образами. Раніше ми публікували найгарніші вітання з нагоди свята, а тепер поділимося молитвами за Україну.

Запаліть церковну свічку і з самого ранку помоліться Богу за рідну Україну. Попросіть мирного неба, щоб подальші покоління не знали, що таке війна, і щоб всі воїни ЗСУ повернулися додому живими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва за перемогу України над агресором:

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу — Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.
Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь. Пошли грізного очільника небесного воїнства Твого — архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну.
Твоє бо є, щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Чудотворні молитви за Україну та захисників, фото: гр. “Світ краси і добра”

Коли Україна в небезпеці:

Господи Боже наш, Ти вислухав Мойсея, коли він до Тебе підносив руки, і народ ізраїльський зміцнив на амаликитян, озброїв Ісуса Навина на битву та повелів сонцю спинитися. Ти й нині, Владико, почуй нас, що молимося до Тебе. Зміцни силою Твоєю наш побожний український народ, благослови його справи, примнож славу його перемогою над ворогом, зміцни всемогутньою Твоєю правицею нашу державу, збережи військо, пошли ангела Твого на зміцнення захисників народу нашого, подай нам усе, що просимо для спасіння; примири ворожнечу і справедливий мир утверди.
Піднеси, Господи, невидиму правицю Твою, яка завжди рабів Твоїх в усьому охороняє. Тим же, кому судив Ти покласти душу свою на війні за віру православну, побожний народ наш і державу, прости їхні провини і в день праведної Твоєї відплати подай вінці нетління. Бо Твоя є влада, Царство і сила, від Тебе допомогу всі приймаємо, на Тебе надію покладаємо і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Молитви за Україну та захисників, фото: Pinterest

Молитва за повернення мирних часів:

Куди втечу від Тебе, Господи наш? У якому краї сховаюся від лиця Твого? Небо — престол Твій, земля — підніжжя Твоє, у морі шляхи Твої, у пеклі влада Твоя. Якщо близький уже кінець світу, то нехай він буде не без Твоєї милости.
 Знаєш Ти, Господи, що неправди наші великі, та ми знаємо, що безмежна милість Твоя. Коли не вмилосердить Тебе милість Твоя — пропали ми за беззаконня наші. Не покинь нас, Господи, Господи, бо ми споживали Тіло і Кров Твою.
 Коли діла кожного постануть на суд перед Тобою, Господи всіх, у цей останній час не відверни лиця Твого від тих, хто сповідав ім’я Твоє. Отче, Сину і Душе Святий, Утішителю, спаси нас і збережи душі наші.
 Благаємо благість Твою, Господи, відпусти нам провини наші, відкинь беззаконня наші, відкрий нам двері милосердя Твого, Господи, щоб прийшли до нас часи мирні. З любові Твоєї прийми молитву нашу, бо тим, хто кається, Ти відчиняєш двері. Амінь.

Сильні молитви за Україну, фото: Olena

Молитва за спасіння України:

Боже великий, єдиний,
Нашу Вкраїну храни,
Волі і світу промінням
Ти її осіни.
Світлом науки і знання
Нас, дітей, просвіти,
В чистій любові до краю,
Ти нас, Боже, зрости.
Молимось, Боже єдиний,
Нашу Вкраїну храни,
Всі свої ласки-щедроти
Ти на люд наш зверни.
Дай йому волю, дай йому долю,
Дай доброго світу,
Щастя дай, Боже, народу
І многая, многая літа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували найгарніші віршовані та прозові вітання з Днем Незалежності України. Для вас — добірка побажань, картинки та відео з нагоди свята.