Молитви до архангела Михаїла, які творять чудеса

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Архангел Михаїл — голова Небесного воїнства. Він очолює усі ієрархії ангелів. Саме Михаїл повстав проти ангела Люцифера, який вчинив бунт на небесах. Під гаслом “Хто ж як Бог?” він зібрав ангелів та скинув зрадника з неба. Для вас — молитви архангелу Михаїлу, які роблять чудеса.

Яке ім'я мав Михаїл перед визначною битвою на небесах — невідомо. Але Святе Письмо лише Михаїла називає архангелом. Михаїл був призначений Богом стати князем усіх тих ангелів, яких посилають на землю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Молитви до архангела Михаїла, які творять чудеса - фото №1
24 канал

Папа Лев ХІІІ, після видіння демонів, що зібралися над Вічним Містом, щоб його оточити, і передчуваючи страхітливі атаки, яких зазнає Церква від злих сил у близькому вже ХХ столітті, написав спеціальний заклик до архангела Михаїла:

Святий архангеле Михаїле, борони нас у боротьбі проти підлості та пасток злого духа, будь нашою охороною. Нехай Бог приборкає його, просимо покірно. А ти, князю небесного війська, сатану та інших злих духів, котрі кружляють по світу, щоб погубити душі, міццю Божою кинь до пекла. Амінь.

Молитви до архангела Михаїла, які творять чудеса - фото №2
Pinterest

Молитва

Святий Архангеле Михаїле, найславетніший князю й полководцю ангельських воїнств! Прийди на допомогу людям, яким загрожують сили темряви. Прийди, адже люди створені за образом Бога; відкуплені життям, смертю і воскресінням Ісуса Христа, Його Сина; призначені бути храмом Святого Духа. В тобі, святий Михаїле, Церква має свого Захисника й Покровителя. Ти ведеш спасенних до небесного щастя.

Проси Бога миру, щоб Він переміг владу сатани — сіяча неспокою і лицемірства, — і не дозволив йому тримати людей в рабстві та шкодити Церкві. Нехай з твоєю допомогою Жінка, одягнена в сонце, Цариця Ангелів, розчавить голову Антихристу й захистить своїх земних дітей від його підступів. Перший захиснику слави Всевишнього! Занеси наші молитви до Бога і проси Його змилосердитись над нами. Зв’яжи сатану й кинь його в пекельну безодню, щоб він більше не обманював народи. Вчини так, щоб ми все своє земне життя і всю вічність звіщали гасло: “Хто ж як Бог!  Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Молитви до архангела Михаїла, які творять чудеса - фото №3
Pinterest

Святий Михаїле, захиснику Церкви, вимоли нам у Бога відвагу у боротьбі зі злом, перемогу над духовним лінивством і щиру любов до всіх людей. Вчини, щоб в нас завжди перебувала любов до Отця, Сина і Св. Духа, а також до Приснодіви Марії, нашої Матері.

Святий Михаїле, допоможи, щоб у всіх вчинках ми завжди шукали Божої хвали, старанно виконуючи свої обов’язки. Хочемо, щоб наше життя було свідченням радісної віри, то ж допоможи нам розділяти поміж усіма людьми посмішку дружби та запалювати в їхніх серцях надію. Допоможи у кожній людині помічати обличчя Ісуса, приймати всіх людей, не вимагати вдячності за наше служіння та з новою ревністю виконувати свої обов’язки кожного дня.

Святий Михаїле, захищай Святу Церкву! Допомагай, щоб сім’ї жили в гармонії та єдності. Випроси усім християнам любов, працьовитість і радість, а нашим померлим — вічний відпочинок у Господі і небесну радість. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Молитви до архангела Михаїла, які творять чудеса - фото №4
Pinterest

Раніше ми писали, як захиститися від чаклунства. До вашої уваги — молитви священномученику Кипріану.

Главное фото: Pinterest