Протираєте екран телефону одягом? Дізнайтеся, чому цього не можна робити

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сподіваємось, що ви вже знаєте, що  Google масштабно оновить Chrome. Також пропонуємо вам прочитати, чому не можна витирати екран телефону одягом.

На сенсорних екранах дуже швидко залишаються відбитки пальців та жирні сліди. Багато користувачів вирішують цю проблему, просто протираючи екран свого пристрою одягом. Цей спосіб є зручним та ефективним, оскільки він швидкий і не вимагає використання спеціальних матеріалів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте важливо відмовитися від цієї звички. Якщо цього не зробити, то ваш телефон чекатимуть серйозні труднощі.

Чому не можна протирати екран телефону одягом?

Річ у тому, що багато предметів гардероба виготовлені з грубих матеріалів. Йдеться про светри, піджаки, і особливо джинси. Використання таких речей для очищення екрана мобільного пристрою може призвести до появи мікротріщин на дисплеї. Крім того, матеріали, такі як джинсова тканина, вельвет та вовна, не ефективно видаляють жирні забруднення.

Щоб правильно протирати екран смартфона, рекомендується використовувати спеціальні серветки, призначені для очищення екранів. Ці матеріали безпечно видалять сліди та не пошкодять дисплей. Як альтернативу можна використовувати ганчірочки з мікрофібри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, як правильно використовувати повербанк. Дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб він працював набагато довше.