Куди поїхати на Великдень: ТОП-5 місць для затишних вихідних

Відпочинок і подорожі

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: zaxid.net

На Великдень саме час побути у колі сім'ї

Великодні вихідні це чудова можливість провести час разом з сім’єю та оминути спокусу набрати зайві кілограми. В Україні безліч місць, куди варто поїхати всією родиною, щоб чудово відпочити.

Можна обирати з багатьох варіантів: активний відпочинок, похід у гори, спа-вікенд чи туристичні локації. Обирайте те, що найбільше цікавить та подобається, а Хочу! розповість, які місця варто побачити та відкласти до скарбнички нових вражень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Національний природний парк “Гуцульщина”

Край самобутності та недоторканої природи розташований в лісистій частині Покутсько-Буковинських Карпат, де збереглися прадавні самобутні ремесла, традиції, звичаї  гуцулів. Територія парку помережена численними річками та потоками.

Національний природний парк “Прип’ять-Стохід”

Це місце, де немовби зупинився час, дерев’яні будівлі покриті очеретяними дахами і кожен куток дихає старовиною. Тут можна піти у піший похід, щоб помилуватися природою, ловити рибу, фотографувати, загоряти, піти у сплав по річці Стохід.

Житомир

Це стародавнє місто вміє здивувати навіть досвідчених мандрівників. Варто навідатися у музей космонавтики, Гагарінський парк, піднятися на Замкову гору, роздивитися величні собори та відвідати меморіальний будинок-музей Сергія Корольова.

Вінниця

Про дивовижну красу вінницьких фонтанів чули усі. Але це вартує того, щоб побачити їх на власні очі. Також варті уваги знамениті Вінницькі Мури, родзинку-символ Вежу, всередині якої є два музеї, музей ретротехнологій, музей-садиба Миколи Пирогова “Вишня” з його мавзолеєм та П’ятничанський парк.

Львів

Про Львів багато розказано, написано та сходжено. Але це незвичайне місто, яке відкриває свої таємниці далеко не усім і точно не з першого разу. У місті Лева на Великдень триває фестиваль писанок, галерея писанок з авторськими роботами, артмайстерня, де можна власноруч розписати писанку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Карпати обирають не лише любителі кататися на лижах. Адже тут є чудові місця для збору ягід та грибів.