Будь-який номер можна перетворити на комфортний: готельні лайфхаки для зручності

Відпочинок і подорожі

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Лайфхаки для готельного номера. Фото6 budport.com.ua

Ночівля у готелі може стати ще тим випробуванням для нервів

Подорож хочеться спланувати так, щоб у готелі почуватися максимально комфортно, як вдома. Але іноді у готельному номері може бракувати звичних речей, або щось буде не так , як ви звикли.

Завжди можна знайти вихід з ситуації та прилаштуватися. Кілька цікавих лайфхаків допоможуть зробити відпочинок у готелі комфортним і зручним, розповідає lime.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо немає праски . Можна розвісити одяг, який потрібно випрасувати у ванній кімнаті та ввімкнути на кілька хвилин гарячу воду. Під дією пари речі будуть, як попрасовані.

Зарядити телефон без адаптера . Якщо не взяли адаптер для мобільного телефону або він не підходить до розеток, проте маєте кабель можете використовувати телевізор з USB-виходом.

Харчування. Якщо у вас подорож з обмеженим бюджетом, завжди беріть локшину швидкого приготування. У готелі можна розжитися кип’ятком, щоб не витрачатися на ресторани.

Спокійний сон. Іноді шум та світло з коридору заважає спати. Просто скрутіть рушник та покладіть його під вхідні двері.

Повітря. Кондиціонер робить повітря сухим. Намочіть рушник і покладіть біля кондиціонера, щоб зробити зволожувач.

Дитячий стіл . Якщо ви подорожуєте з дітьми і замовляєте їжу в номер - дошка для прасування легко перетвориться за столик для трьох дітей.

Світло. Коли не вдається повністю закрити штори, а вранці хочеться подовше поспати - можна скріпити фіранки вішалкою з прищіпками і більше світло не турбуватиме ваш сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які сувеніри можна спокійно забирати з готельного номера. Але халати і рушники до списку не входять.