Ніколи не користуйтесь цим у готелях! Можете зіпсувати своє здоров’я та речі

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: 6gnomiv.

Прилад, користуватися яким не варто у готельних номерах

Люди, які часто подорожують чи здійснюють робочі поїздки постійно змушені зупинятися у готелях . Тому вони користуються тим, що знаходиться у номері. Але від використання деяких речей варто відмовитися, або возити їх з собою.

Марк Джонсон, готельний експерт попереджає туристів, що користуватися праскою у номерах готелів не варто. Адже її не очищають належним чином після кожного гостя, тому на пристрої знаходиться багато мікробів, розповідає express.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У готелях не заведено чистити прилади після виселення людей, тому ручка праски буде брудною. Тому на ній знаходиться бруд, пил, мікроби і бактерії від попередніх туристів, це огидно, неприємно та негігієнічно.

Готельні праски зазвичай дешевші та нижчої якості, ніж праски, якими користуються власники будинків, тобто вони можуть не мати такого самого контролю температури чи подачі пари, що збільшує ймовірність пошкодження делікатних тканин.Якщо готельна праска стара й іржава, оксид заліза може мимоволі потрапити на ваш одяг,
підсумовує Марк Джонсон.

Багато туристів можуть використовувати праску не за призначенням, наприклад, для розігріву їжі, тому потрібно ретельно оглядати прилад перед тим, як скористатися ним. Експерт рекомендує возити портативну невелику праску з собою, а не користуватися готельною. Або ж цілком можливо скористатися послугами пральні, які є майже у кожному готелі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, куди вирушити у подорож навесні . Де у 2024 році найкраще провести весняні дні без натовпів туристів.