Краще заночувати на вулиці: на які речі потрібно звертати увагу при заселенні у готель

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото готельний номер
Фото: equides-club

Важливі речі, про які не варто забувати бронюючи номер

Плануючи відпочинок туристи намагаються передбачити усі деталі, щоб навіть дрібниці не зіпсували подорож. Однією з таких деталей є бронювання хорошого готелю.

Не хочеться, щоб витрачені, немалі кошти за номер пропали дарма через поганий сервіс чи неякісну постіль. На як червоні прапорці звернути увагу при виборі, щоб не зіпсувати враження, розповідають користувачі соцмережі reddit , які на власному досвіді переконалися, що існують готелі у яких не варто залишатися навіть на одну ніч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На які речі слід звернути увагу при бронюванні готельного номера

Занадто агресивні освіжувачі повітря. Якщо ви потрапляєте в готель і в кімнаті відчувається сильний запах освіжувача повітря, вони намагаються замаскувати неприємні запахи, як-от цвіль, каналізація чи щось гірше.

Клопи. Слід ретельно оглянути на наявність маленьких темно-коричневих плям біля верху ліжка, під матрацом у швах матраца.

Якщо додати до цього, якщо ви відчуваєте подряпини в горлі та очах у секунду, коли ви потрапляєте в кімнату, можливо, вони лікують зараження клопами, і вам слід піти, якщо ви не хочете дізнатися, наскільки добре проходить лікування,
додав користувач з ніком jesuseatsbees.

Запах поганої вентиляції при вході у готель.

Якщо водій замовленого таксі при озвученні адреси готелю перепитує, чи ви впевнені, що хочете саме туди.

Коли ви шукаєте місце в Інтернеті, і немає абсолютно жодних фотографій зовнішнього вигляду чи вулиці/району, лише звичайні фотографії ліжок і кімнати для сніданку.

Прочитайте відгуки в Google, перш ніж бронювати, і подивіться, чи власники/менеджери доброзичливо реагують. Якщо вони взагалі атакують негативних рецензентів - тримайтеся якомога далі.

Перед бронюванням подивіться розташування на Google Maps. У готелі є команда фотографів, яка дає вам найкращий краєвид на готель, але якщо вам потрібна справжня інформація, просто перевірте її на Streetview.

Додаткові збори, які не включені в кошторис. 

Відсутність персоналу на рецепції, особливо якщо це рекламується як цілодобове обслуговування, це завжди поганий знак. Це свідчить про те, що адміністратор дуже зайнятий, виконуючи роботу 3 людей, і в закладі бракує персоналу, або персонал недисциплінований. Нестача персоналу означає додатковий час очікування для всього, а відсутність дисципліни означає, що нікого не хвилює, тому все, від сніданку до обслуговування в барі, буде серйозною проблемою. 

Не зупиняйтеся в готелі, який виконує будь-що з наступного:

  • Вони перенаправляють дзвінки на номер кімнати, не потребуючи перевірки того, хто в цій кімнаті.

  • Якщо персонал готелю називає номер вашої кімнати вголос. (вони можуть вказати на ваш номер на конверті з ключами, вони можуть сказати, який поверх, але вони не можуть назвати номер вашої кімнати вголос ні за яких обставин).

  • Якщо ви подзвоните в готель, вам заздалегідь скажуть номер вашої кімнати.

  • Якщо на стійці реєстрації готелю, менеджер із продажу чи генеральний менеджер попросять надіслати електронною поштою форму авторизації кредитної картки, не залишайтеся там.

  • Погано доглянуті автостоянки — зарослі ландшафти, сміття, розбиті пляшки, люди, що тиняються.

  • Відсутній Wi-Fi.

  • На стійці вилучають паспорт.

    ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

    Раніше ми розповідали, які речі туристи можуть красти з готелю. Ви здивуєтеся, що люди прагнуть привласнити просто дивовижні речі.