ANGELA випустила лаунж-версію свого нашумілого хіта "В оригіналі" (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Angela підготувала нову лаунж-версію свого танцювального хіта "В оригіналі".  Цей трек стане подарункам для тих, хто любить ліричну та мінорну сторону творчості зірки! Деталі - у нашому матеріалі.

Сингл був випущений у жовтні цього року та отримав велику популярність на радіо, де його почули мільйони слухачів. Проте нова лаунж-версія треку і чуттєвий кліп на нього подарують хіту нове дихання, впевнена виконавиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За її словами, цей трек - дуже особливий. Історія знайома та близька кожному, хто переживав розрив, впевнена Angela.

Оригінальна версія драйвова та навіть трішки зухвала, а під перше аранжування можна танцювати. Але в цій пісні особлива лірика, яку можна виразити та точно передати лише в більш спокійний, навіть інтимній манері,

— розповідає співачка.

Додамо, що артистка активно промотує свій новий хіт і виступає на благодійних заходах, допомагаючи збирати гроші на потреби нашої держави. Крім того, Angela активно представляє Україну за кордоном та виступає амбасадором на великих міжнародних івентах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напередодні співак Alekseev вирішив представити українську версію пісні "Навсегда". Це пісня, з якою він свого часу був на Євробаченні від Білорусі.