"Може принести Україні четверту перемогу": відомий продюсер зі світовим іменем розхвалив композицію Меловіна перед нацвідбором на Євробачення (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак Меловін, який доволі жорстко висловився про композицію своїх суперників на національному відборі на Євробачення, отримав похвалу від авторитетного продюсера зі світовим іменем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, авторитетний американський журналіст, один з найвідоміших експертів з чатів Billboard тамузичний продюсер всесвітньо відомого шоу American Idol Фред Бронсон, вважає що саме Меловін повинен представляти Україну на Євробаченні 2024. Журналіст навіть записав відео, в якому висловив підтримку українському співаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бронсон каже, що конкурсний трек Меловіна виявився більш ніж вдалим виявився більш ніж вдалим. Композицію "Dreamer" Фред вже встиг послухати декілька разів і тепер вважає, що вона може навіть принести Україні четверту перемогу на Євробаченні. Авторитетний медійник відзначив, що не бачив живого виступу музиканта, але вже може уявити собі, яким буде його life-перформанс.

Я не раз прослухав пісню “Dreamer” і я вважаю, що це переможець, оскільки це чудова пісня! Текст чудовий, музика чудова, продакшн вражає! Я уявляю її на сцені, хоча мені ще не пощастило побачити номер, в моїй уяві я вже це зробив. Я думаю, що MÉLOVIN вже переможець – він виграв “Х-фактор”, шоу “Маска” і може принести Україні її четверту перемогу на “Євробаченні”. Так, що я дійсно впевнений у пісні, у виконавці й у шансах на “Євробаченні.

- підсумував Бронсон.

@mr.melovin Я в захваті від такої високої оцінки. А ви? #eurovision2024 #melovin #dreamer ♬ DREAMER - MÉLOVIN

Сам же Меловін не міг оминути таку реакцію на свою пісню. У себе в Tik-Tok музикант поширив ролик Бронсона і написав, що він у захваті від такої високої оцінки його творчості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  MELOVIN креативно звернувся до прихильників та попросив їх підтримати його мрію поїхати на Євробачення. Артист виконав композицію "Вітрила" із зміненим текстом.