Злили паспорт та водійське посвідчення: український виконавець Melovin потрапив у неприємний інцидент

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями в українському шоу-бізнесі спалахнув черговий скандал, пов'язаний з епатажним виконавцем Меловіном, який припустив, коли Україна стане менш гомофобною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у мережі розповсюдили невідомі дані про артиста. Інформація носила статус максимально особистої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавець не зміг не прокоментувати публікації з одного Telegram-каналу, який показав його водійське посвідчення прописку та індивідуальний податковий номер. Свою реакцію артист записав у короткому ролику в Instagram Stories, прикріпивши скріншоти з публікації скандального ЗМІ.

Прокинувся від цих скріншотів. Що мене засмучує… те, що злили мої дані? Я що, їх ніколи не бачив чи це якась неправда? Ні. Мене засмучує, що люди свідомо порушили 32 статтю Конституції України та 182 статтю Кримінального кодексу. Це єдине. Що тільки не відбувалось за моє невелике, але насичене життя. І зливали фото інтимних частин тіла, хоча вони виявилися не моїми… а жаль, треба було мої, щоб резонансніше було. У мене завжди питання: щоб що? Це мене якось має зламати? Вам не вистачає любові чи уваги від близьких?

- заявив співак.

Злили паспорт та водійське посвідчення: український виконавець Melovin потрапив у неприємний інцидент - фото №1

Меловін порадив тим, хто йому зробив це скористатися послугами психотерапевта. Зокрема, на думку виконавця, їм варто   налаштувавши свої "таракани у голові".

Я бажаю вам усередині внутрішнього щастя і любові до себе, тому що коли себе любиш - цим всім не займаєшся,

- резюмував артист.

Злили паспорт та водійське посвідчення: український виконавець Melovin потрапив у неприємний інцидент - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Melovin перефарбував волосся перед національним відбором на Євробачення та представив обкладинку конкурсної композиції . Зміни в образі вражають фанатів знаменитості.