MELOVIN різко висловився щодо пісні своїх головних конкуренток, яким пророкують перемогу на Нацвідборі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні фіналу національного відбору на Євробачення 2024 українці вже визначилися з головними фаворитами конкурсу . Багато хто пророкує, ще переможе дует співачок alyona alyona та Jerry Heil, проте їх головним конкурентом поки залишається артист MELOVIN, пісня якого також знайшла відгук у великої аудиторії. А от що про це думає сам Костянтин (справжнє імʼя співака) – розповідаємо нижче.

В коментарі  "24 Каналу" Меловін зізнався, що не звертає увагу на попередні прогнози букмекерів. Адже за словами артиста, фінальне рішення глядачі будуть приймати безпосередньо у фіналі, коли не тільки почують конкурсні композиції, а й побачать повні номери артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак пригадав, що коли він минулого разу їхав представляти Україну на Євробаченні, букмекери теж не робили ставки на те, що він дійсно переможе у нацвідборі. Те ж саме стосувалося й гурту TVORCHI, який брав участь у міжнародному пісенному конкурсі минулого року.

Коли я їхав на Євробачення, на мене ніякі ставки не ставили. Коли поїхали TVORCHI, теж саме. Ставили на Jerry Heil. Про це всі забувають, але все вирішує завжди живий виступ. Якщо номер виглядає, як холодець серед зеленої тарілки, то це дивно. Тому треба дивитися живі виступи й саму постановку,

– запевняє MELOVIN.

Також у розмові з журналістами Меловін оцінив пісню Teresa & Maria своїх головних конкуренток, співачок alyona alyona та Jerry Heil. Артист зізнався, що і сам слухає цей трек, проте йому не подобається меседж про матір Терезу.

Мені не подобається наратив матері Терези, тому що це диявол в рясі. Вона була негативним персонажем. І я б не хотів, як громадянин України, щоб цей наратив звучав від імені всіх українців. Але пісня – красива. І в мене вона є, я її слухаю,

– каже артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно співачка Jerry Heil та реперка alyona alyona наживо заспівали свою конкурсну пісню "Teresa & Maria". Артистки також відповіли на закиди щодо того, ніби образ матері Терези є достатньо суперечливим.