"Це буде мрійлива сповідь": Melovin привідкрив деталі свого номеру з нацвідбору на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак, автор численних Меловін, який припустив, коли Україна стане менш гомофобною, поділився деталями свого майбутнього виступу на національному відборі на Євробаченні 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

В інтерв'ю Радіо Промінь 26-річний артист зізнався, скільки людей буде на сцені під час його виступу. Окрім того, музикант заявив, що його майбутній перформанс - своєрідний маніфест.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист у своєму коментарі також згадав про смерть Володимира Івасюка, завдяки якому він написав цю композицію. Загалом, виконавець розсекретив, що під час виступу перебуватиме на сцені один.

Глядачі побачать мене одного на сцені. Це буде така собі мрійлива сповідь. Це буде маніфест. Це буде ода усіх мрійників, це буде великий спогад про культових персон. Через музику можна це класно передати в меседжах. Це пісня, по суті, є присвятою для тих, хто стояв у витоків. Там он фани розбирали якісь метафори і зрозуміли, що метафор то в пісні немає. Якщо знати історію, наприклад того самого Володимира Івасюка і його вбивства, тому що це не була власна смерть, його так само прибрали як і усіх інших мрійників прибрала радянська влада.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Melovin зізнався, як народилася його пісня на Євробачення 2024. Артист повідомив, що це сталося на одному диханні.