Василь Зінкевич підтримав Меловіна перед національним відбором на Євробачення (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Учасник українського національного відбору на Євробачення 2024 Меловін, який у досить креативній манері звернувся до своїх прихильників перед фіналом шоу, показав, що його підтримує легендарний музикант та Герой України Василь Зінкевич. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Меловін розповсюдив ролик з аудіозверненням знаменитого артиста Василя Зінкевича. Річ у тім, що Меловін раніше говорив, що зміг написати пісню "Dreamer", після відвідування могили друга Зінкевича Володимира Івасюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер же товариш Івасюка вирішив похвалити талановитого та молодого виконавця. Отож, Василь Іванович відзначив, що Меловін є хорошим, сучасним артистом. Особливо метру подобається, коли його молодий колега співає рідною мовою.

Високоповажне товариство! Не буду забирати дорогоцінний час, скажу відразу. Мені подобається творчість Меловіна. Він не тільки цікавий. Він - талановитий у поєднанні гармонійних обдарувань співака, композитора, музиканта, аранжувальника. Витончене відчуття вокальної і музичної фрази, музична драматургія його композиції, є доказ того, що автор - мислить сучасно у просторі модерної музики. Він не просто форматний європейський співак. Він природний український голос, з усіма правдивими мелізмами українського співу. Коли Меловін виконує пісні українською мовою, це додає йому неповторної ідентичності. Його досконалий по всьому діапазону голос, дає право репрезентувати Україну на конкурсі Євробачення .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Меловін різко висловився щодо пісні своїх головних конкуренток, яким пророкують перемогу на Нацвідборі. Артист радить судити все по живому виступу у фіналі відбору.