Кіна не буде: 3 лютого Україна не обрала представника на Євробачення. Що тепер?

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого в Україні відбувся національний відбір на Євробачення 2024. У шоу  взяло участь 11 учасників, однак жоден з них не був ощасливлений того вечора новиною про перемогу, так як державний додаток Дія, в якому мало проходити голосування за представника на конкурсі, дав збій.

Ведучі Нацвідбору Тімур Мірошниченко, Юлія Саніна та Василь Байдак, певний період часу намагалися тримати аудиторію в ефірі  трансляції шоу, сподіваючись на те, що Міністерство цифрової трансформації зможе відновити застосунок і українцям буде надана можливість проголосувати за свого фаворита та нарешті дізнатися, хто ж поїде на престижний пісенний конкурс. Однак, Мірошниченко повідомив, що отримав вказівку, що 3 лютого ніхто не дізнається ім'я переможця та майбутнього представника України на Євробаченні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ведучий заявив, що Дія поки що не відновлена, і відповідні фахівці працюють над цим. Отож, коли її все-таки приведуть до ладу, то поціновувачам української музики дадуть цілу ніч і наступний день (4 лютого) задля того, аби вони могли встигнути проголосувати за свого улюбленого артиста.

Тімур додав, що на наступний день після відбору , на ресурсах суспільного мовника буде транслюватися відбір ще раз. Все це задля того, аби українські єврофани змогли зробити більш виважений вибір і нагадати собі про конкурсантів. Отож, очікується що ім'я переможця Україна почує завтра ввечері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як головні фаворитки Нацвідбору наживо заспівали "Teresa & Maria". От як після цього їх оцінюють глядачі