Молоді дівчата з гурту SESTRA приголомшили мережу піснею про чоловічу "лапшу на вухах" (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молодий український гурт SESTRA приголомшив новою піснею, присвяченою аб'юзивним стосункам та зрадам у парі. Цей трек музикантки написали на підтримку всіх дівчат, яким хоч раз у житті "вішали лапшу на вуха". Деталі - вже у матеріалі HOCHU.ua!

Як зауважують самі виконавиці, пісня "Тобі на зло" -  "про чоловіків, які зачаровують тебе, проте роблять це для своєї користі".   Дівчата впевнені: аб'юзивні стосунки можуть статися з кожним. Багато кому вже зустрічались такі чоловіки, і щоб оговтатись від їхньої присутності у своєму житті, потрібно багато часу й сил.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що говорить з цього приводу вокалістка Інесса Грицаєнко:

Ця пісня про підтримку тих дівчат, які також повелись на гру чоловіків і залишились на самоті зі своїм коханням до нього, яке було відторгнуте.

"Несу своє серце, воно вже не бʼється…"  - йдеться у перших рядках пісні. Проте наступна цитата: "Ти попросиш піти, але я давно в дорозі. Я залишила ключі, під ковриком на порозі", випромінює неабияку рішучість та впевненість у негайному розриві цих токсичних стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Разом із піснею SESTRA презентували емоційне lyric video, яке відзняли у Києві. У стриманих, й водночас надзвичайно жіночих образах, дівчата передали відчуття кожної, хто хоч раз перебував у стосунках з токсичним чоловіком.

Додамо, що гурт "SESTRA" – це музичний проєкт, якому на сьогодні немає аналогів в українському шоубізі. Їхня особливість – у поєднанні вокалу зі східними та українськими мотивами саксофона та сучасним саундом. SESTRA – це дві абсолютно самодостатні артистки, які змогли об'єднатися і створювати якісний український музичний продукт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крайній реліз дівчат, нагадаємо, це офіційний переклад пісні Тіни Кароль "Життя продовжується", який ще до офіційної прем'єри набрав мільйони прослуховувань у соцмережах. Ця пісня висловлює ідею того, що навіть у найгірших життєвих обставинах, коли здається, що все втрачено – життя продовжується! І це як ніколи актуально, враховуючи наше сьогодення.