Перший трек, який має інструкцію з прослуховування! Saicur здивувала новим треком "Name" (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нова історія і новий трек неординарної української артистки Saicur, яка нещодавно потішила шанувальників піснею "For Fun",  знову дивує! Цього разу виконавиця створила дещо дійсно особливе - сингл, до якого додається інструкція із прослуховування. Деталі - вже у нашому матеріалі на HOCHU.ua.

Цього разу співачка підняла тему, яка дуже близька саме тим, хто приносить результат своєю діяльністю світові, а не сидить, склавши руки. Проте, що цікаво, саме таких й обговорюють за спиною, створюючи плітки, виправдані чи ні — неважливо, і розкладають їхнє життя на частини. Новим треком "Name" Saicur створила певну медитацію чи навіть мантру, яка допоможе зцілитися від болю всередині після всіх негативних слів, сказаних у твою адресу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця тема в сучасних інфлюенсерів була, є і буде, скоріше за все. І тим, хто тільки починає творити й давати цьому світові щось важливе та унікальне, потрібно прийняти той факт, що й обговорювати тебе за спиною будуть завжди і говорити про тебе будуть, бо це і є частина твого успіху. Допоки про тебе говорять, ти цікавий, хоч це й боляче іноді буває, переконана Saicur. Але тільки ти несеш відповідальність за свою реакцію на ситуацію, тому варто акцентувати увагу саме на цьому.

Перший трек, який має інструкцію з прослуховування! Saicur здивувала новим треком "Name" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1

Трек досить унікальний, адже має інструкцію з прослуховування. Фрази у "Name" можуть задівати десь глибоко всередині багатьох, тому при прослуховуванні поставте перед собою ціль — або відпустити те, що болить, або залишитися на драйві. Якщо ви обираєте перший варіант, то потрібно слухати трек до кінця, адже це допоможе прийняти все та заспокоїтися. В іншому випадку можете закінчити слухати трек у будь-яку мить — обирати тільки вам!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожна фраза в пісні — це біль мого життя. Я зараз не готова розказувати історії що стоять за кожною з фраз. Я відкладала випуск треку постійно, бо писати цю пісню було боляче. Особливо неприємно було чути всі ті слова своїм же голосом із гучних студійних моніторів,

— говорить Saicur.

Saicur не лише створює унікальну музику, а й відкриває власну душу, щоб показати справжній шлях артиста. Ніхто не говорить, що все дається легко, тому такі моменти висвітлювати важливо, переконана артистка.

Перший трек, який має інструкцію з прослуховування! Saicur здивувала новим треком "Name" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями POSITIFF запрем'єрив музичну драму про втрачену любов "Гаснуть ліхтарі". Цей трек - музична історія, яку артист передав у невластивій йому манері. Оцінити, що з цього вийшло, можете на нашому сайті!