POSITIFF запрем'єрив музичну драму про втрачену любов "Гаснуть ліхтарі" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярний український артист POSITIFF, трек якого раніше увійшов у ТОП-10 хітів 2023-го за версією МУЗВАР, запрем'єрив новий потужний сингл. Після запальних хітів "Спалахи" та "Небо нахилю" співак вирішив занурити своїх шанувальників у світ нічної меланхолії.

Новий трек називається "Гаснуть ліхтарі". Він демонструє уміння POSITIFF вдало експериментувати з власним звучанням, розповідаючи історії за допомогою музики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
POSITIFF запрем'єрив музичну драму про втрачену любов "Гаснуть ліхтарі" (ВІДЕО) - фото №1

"Гаснуть ліхтарі" — це музична драма, де головний герой переживає напружене розставання з близькою людиною. Тривога й смуток заволоділи його думками, мрії лишились нездійсненими, а ліхтарі любові й надії згасли. У фіналі пісні відбувається емоційний поворот: залишившись на самоті, ліричний герой таки наважився змінити себе. Попри болісну втрату, він зберіг у серці світло, яке має вивести його з темряви.

Для мене робота над "Гаснуть ліхтарі" стала експериментом як у музичному плані, так і у візуальному. Я ніколи ще не мав такий вигляд і таке звучання. В кліпі глядачі побачать мене у двох незвичних образах у колі моїх друзів — молодих артистів, блогерів, а також моєї танцювальної команди.

До зйомок приєдналися виконавці MOLODI, Ostrovskyi, Райчу, Настя Балог, NANA, Уляна Шуба, блогери Саша Кузьменко, LUNY та SNAZZYLIS,

— коментує POSITIFF.

POSITIFF запрем'єрив музичну драму про втрачену любов "Гаснуть ліхтарі" (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо,  Green Grey зняли мініфільм про близького друга, який загинув в Ірпені. Це кліп на популярну пісню "Друже", з якою вже знайомі українці. Тепер шанувальники гурту мають змогу побачити все, що переживали музиканти після новини про смерть Володимира Мессера.