В України з'явилися нові конкуренти: букмекери поділилися ще одним прогнозом щодо переможця Євробачення-2024

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Поки в Польщі глядачі бунтують проти представниці країни на Євробаченні 2024, букмекери оновлюють свої прогнози щодо переможця конкурсу. Хто знаходиться в трійці претендентів на кубок? Читайте в нашому матеріалі!

Букмекери переглянули прогнози стосовно трійки потенційних лідерів, які могли б здобути перемогу на Євробаченні-2024. Навіть до початку Національного відбору Україна надійно тримала перше місце в списку потенційних переможців, а після оголошення переможниць продовжувала займати позицію лідера з 19% шансами на перемогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поміж лідерів також були Велика Британія та Ісландія, проте згодом Ісландію витіснила Італія, яка на деякий час навіть посідала друге місце у списку. Зараз ситуація змінилась.

Україна, як і раніше, утримує перше місце у прогнозах з 19% шансами на перемогу. За нашою країною йде Італія з 8%, а на третьому місці опинився Ізраїль з 6%.

Фото: eurovisionworld.com

Важливо відзначити, що з Ізраїлем на Євробаченні-2024 склалася досить неоднозначна ситуація. Представницею країни  стала 20-річна Еден Голан. Вона виступатиме на конкурсі, проте існує один важливий нюанс, про який ви вже могли читати на нашому порталі. Еден Голан народилась в Тель-Авіві, але понад 10 років прожила у москві. В Мережі почали ширитися заклики дискваліфікувати співачку. Організатори  Євробачення зазначають, що не допустять дівчину до участі в конкурсі поки детально не перевірять її текст пісні на предмет політичного підтексту та згадок про війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом в Україні розгорівся скандал через 11 млн, які були витрачені на Нацвідбір. Цю ситуацію вже прокоментувала переможниця  Jerry Heil, зауваживши, що ці гроші були витрачені не на її виступ.

Головне фото: eurovision.ua