Спочатку все перевірять: організатори Євробачення заявили за яких умов допустять Ізраїль на конкурс

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно Ізраїль визначився зі своєю представницею на Євробачення 2024. Нею стала 20-річна Еден Голан, яка 13 років прожила у москві. Відносно виконавиці з Ізраїлю почали ширитися заклики дискваліфікувати співачку, однак європейський мовний союз заявив, що не буде цього робити.

Проте організатори  Євробачення зазначають, що мають умову щодо участі Еден у пісенному конкурсі. Про це повідомляє 24 канал. Зокрема, її попросили не презентувати свою конкурсну композицію до того, поки не буде детально перевірено текст пісні на предмет політичного підтексту та згадок про війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що трек на Євробачення від Ізраїлю цього року буде на івриті. До речі, ця країна останнім часом не так часто презентує пісні для конкурсу цієї мовою.

Щодо пісні, то говориться, що делегація Ізраїлю надасть її для додаткової перевірки. Зазначимо, що процедура відбору треку поки не завершилася, і спеціальна комісія буде робити свій вибір між двома фінальними композиціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Фінляндія обрала шалених представників на Євробачення 2024. Артисти від цієї країни виступатимуть в епатажних образах.