"Ми поміняємо всі костюми, всі рядки пісні, імена свої", – Jerry Heil про підготовку до Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка Jerry Heil, яка разом з реперкою Alyona Alyona представлятиме Україну на Євробаченні 2024 розповіла, як проходить їх підготовка до міжнародного пісенного конкурсу. Артистка розсекретила, чи планують вони змінювати свій виступ, дослухаючись до порад глядачів та суддів Нацвідбору. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Jerry Heil та Alyona Alyona вже цієї весни поїдуть на Євробачення з піснею Teresa & Maria. І хоча дівчата були явними фаворитками Національного відбору, самі вони казали, що прислухатимуться до критики та готові удосконалювати свій номер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте найбільше питань у публіки викликала саме пісня артисток, адже у ній співається про мати Терезу, що є достатньо неоднозначною релігійною персоною. І все ж Джеррі Хейл запевняє, що у їх композиції це лише образ любові та єднання. І от якщо образи та виступ співачки готові змінити, то пісня вже явно залишиться незмінною.

Ми поміняємо всі костюми, всі рядки пісні, імена свої (жартує. — Ред.). Ми будемо дуже багато працювати над цим. У перемозі зацікавлені всі. Дуже хочеться подякувати тим, хто слухає цю пісню, бо ви своїми переглядами зробили так, що ця пісня вже в Європейських чартах, у Фінляндії, Словенії, в Польщі, Чехії. Я впевнена, що це та точка історична для української музики, коли українці за кордоном можуть зробити так, щоб українську музику там почали слухати,

– сказала Джеррі Хейл в коментарі "Новини.LIVE".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Jerry Heil вперше відреагувала на скандал через 11 млн , в які обійшовся Нацвідбір. За словами артистки, сама вона не має до цього жодного стосунку.