росія все ж таки пробралася на Євробачення: від Ізраїлю поїде артистка, яка 13 років прожила в москві

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українські артистки Джеррі Хейл та Альона Альона вже не просто перемогли на українському Нацвідборі, а й підписали договір із Суспільним . А тим часом і Ізраїль теж визначився з представником своєї країни на Євробаченні. Проте і тут не обійшлося без скандалів, адже як виявилося, співачка Еден Голан, яку обрали на шоу талантів HaKokhav HaBa, тісно повʼязана з росією. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Цікаво, що Еден має українські коріння, проте майже усе своє життя дівчина прожила у москві. Артистка народилася у Тель-Авіві 10 травня 2003 року, але коли їй було 5 років – батьки прийняли рішення переїхати у рф. Згідно з Вікіпедією, батько співачки Едді родом з Латвії, а мама Ольга — з України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
росія все ж таки пробралася на Євробачення: від Ізраїлю поїде артистка, яка 13 років прожила в москві - фото №1
Фото: @thenextstarisrael

А от що особливо привернуло увагу користувачів Мережі, так це сумнівна творча діяльність Еден Голан. Адже виявилося, що 20-річна дівчина виступала в окупованому росією Криму на дитячій "Новій хвилі". Тоді, у 2016 році, Еден співала на одній сцені з російською співачкою Нюшею, яка відкрито підтримує дії кремля проти українського народу. Окрім того дівчина приймала участь у російському шоу "Голос. Діти", де увійшла до команди Пелагеї, а вона, як відомо, перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Варто зазначити, що у 2022 році Еден Голан покинула москву та повернулася до Ізраїлю. Судячи з усього, це сталося на фоні того, що рф вдерлася на українські території з повномасштабною війною. Але до нинішнього часу артистка, що планує представляти свою країну на Євробаченні 2024, жодного разу так і не висловилася проти російської агресії.

росія все ж таки пробралася на Євробачення: від Ізраїлю поїде артистка, яка 13 років прожила в москві - фото №2
Фото: @thenextstarisrael
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Ірландія теж представила свого учасника на Євробачення 2024. Цього року країна робить ставку на епатаж .