"Прозорий гонщик": що відомо про коміка Марка Куцевалова, який зібрав 5 мільйонів гривень для ЗСУ

Новини шоубізнесу
1 114

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

"Прозорий гонщик" Марк Куцевалов. Фото: instagram.com/markelllooo30

Цікаві факти про відомого гумориста читайте тут

Неординарний комік та загадкова особистість українського шоубізнесу. Ті, хто хоч раз бачив виступи Марка Куцевалова на "Лізі сміху", точно не залишилися байдужими. Він виступає під псевдонімом "Прозорий гонщик" та його сценічний образ тісно переплетений із реальним життям. Наша редакція зібрала цікаві факти з біографії та особистого життя Марка, які, напевно, здивують вас!

Марк Куцевалов, також відомий під сценічним ім'ям "Прозорий гонщик" — популярний український гуморист та учасник "Ліги сміху". Популярність артисту принесла його незвичайна манера жартувати та імпровізувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформації про артиста — небагато. Він веде доволі приватний спосіб життя і рідко дає інтерв'ю, проте нам вдалося знайти кілька цікавих фактів про зірку "Ліги сміху".

11 фактів з біографії "Прозорого гонщика" Марка Куцевалова

Що відомо про Марка Куцевалова. Фото: instagram.com/markelllooo30

Дата народження Марка Куцевалова — 30 грудня 1994 року. Народився він у місті Чорноморськ. Вік коміка — 30 років.

Багатьох цікавить, хто Марк Куцевалов за гороскопом. Знак зодіаку артиста — Козоріг.

Марк Куцевалов в молодості. Фото: instagram.com/markelllooo30

Куцевалов закінчив лише 9 класів. Після цього він вирушив на навчання до технікуму здобувати спеціальність техніка-програміста.

Мама Марка має сестру-близнючку. Коли Куцевалов був дитиною, жінки часто грали з ним і спеціально плутали його. Зараз артист жартує, що мав дві мами й підозрює, що на тлі цих невинних ігор у нього могла розвинутися дитяча травма.

У Марка Куцевалова було дві мами. Фото: instagram.com/markelllooo30

Біографія Куцевалова налічує ще один цікавий факт. Марк любить алкоголь і не приховує цього. Про це гуморист розповів у шоу "Зе Інтерв'юер".

Марк Куцевалов став батьком у досить молодому віці. У 19 років у артиста народився син. З мамою дитини він не разом, проте намагається всіляко підтримувати хлопчика, щоб той відчував присутність батька у своєму житті. Нині сину коміка 10 років.

Марк Куцевалов рано став батьком. Фото: instagram.com/markelllooo30

"Прозорий гонщик" не водить авто. Аргументує це він тим, що йому подобається дивитися у вікно та спостерігати за виглядом.

Головне хобі у житті Куцевалова — баскетбол. Він дуже любить цей вид спорту.

Улюблена страва Марка — налисники. А ще Куцевалов любить японське кіно та літературу.

Марк Куцевалов і Анастасія Талпа. Фото: instagram.com/markelllooo30
Що відомо про особисте життя та стосунки Марка Куцевалова. Фото: instagram.com/markelllooo30

Шанувальників коміка цікавить, чи має він зараз дружину, або дівчину. Своє особисте життя Марк Куцевалов ретельно приховує. Він навіть не показує фото своєї дитини. У Мережі довгий час ходили чутки про те, що Куцевалов зустрічається з Анастасією Талпою. Разом вони брали участь у шоу "Пара на мільйон", проте, як пізніше виявилося, збудувати стосунки їм не вдалося. Також рік тому артист опублікував фото з привабливою брюнеткою. Багато хто вирішив, що вона — дівчина Марка. Однак підтверджень цієї інформації немає. Відомо лише те, що дівчину звати Олена.

Марк Куцевалов за добу зібрав майже 5 мільйонів гривень. Фото: instagram.com/markelllooo30
Марк Куцевалов в Карпатах. Фото: instagram.com/markelllooo30

У жовтні 2023 року Марк Куцевалов за добу зібрав майже 5 мільйонів гривень для ЗСУ. Він уже втретє йде пішки Україною, щоб зібрати гроші для нашої армії. Допомагати армії комік продовжує й сьогодні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, хто така Чара Хорив і чим вона відома. Ця дівчина зустрічалася з Богданом Бушем і підкорила серце Микити Добриніна.