Спроба виправдати замовника? Продюсер Олі Полякової заявив, що торт на скандальному весіллі у Львові, був пластиковий

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий вітчизняний продюсер Михайло Ясинський висловився щодо скандального весілля за 2 мільйони  колишніх екс-чиновників Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. 46-річний продюсер заявив, що весільний торт, який за оцінками багатьох вартував 100 тисяч гривень, насправді, за інформацією Ясинського, був з пластику.

Про це продюсер Олі Полякової, яка теж фігурувала на сумнозвісному гулянні, розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. Під час бесіди з журналістом, Ясинський, в буквальному сенсі, шокував реплікою про торт за 100 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, знаменитість почав говорити про те, що один з основних атрибутів будь-якого весілля, був не настільки масштабним, як це подавалося. За словами Ясинського, їстівна частина торта була лише зверху, а все що знизу - чистий пластик.

Я знаю від одного артиста, хто був на цьому святі, що торт був пластиковий, а справжній торт був лише на вершині, - констатував продюсер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як продюсер Олі Полякової розсекретив, скільки співачка заробила на скандальному весіллі екс-чиновників. Сума вийшла доволі вражаючою.