Продюсер Олі Полякової розсекретив, скільки співачка заробила на скандальному весіллі екс-чиновників (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Близький друг Олі Полякової та її продюсер Михайло Ясинський прокоментував виступ артистки на весіллі експрокурора Печерського району Києва Ростислава Ільницького з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою. Музичний експерт озвучив, скільки співачка заробила за корпоратив, який обурив багатьох українців.

У спільному прямому ефірі з ведучим Славою Дьоміним продюсер уперше торкнувся теми виступу Полякової на скандальному весіллі. Михайло Ясинський не назвав точної суми, проте натякнув, яка цінова межа на корпоратив Олі Полякової. За словами знаменитості, його підопічна заробила від 10-ти до 25 тисяч доларів (375-938 тисяч гривень).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас продюсер наголосив, що артистка не отримала повну суму, адже з цього гонорару гроші розподіляються між усією командою. Сама ж Оля Полякова, судячи з усього, отримала не більше 4-5 тис. доларів.

Якби Оля заробила або $4 тис., або 5 тис. з цього концерту - це було б добре,

- підкреслив Михайло Ясинський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Полякова  дала пораду людям, які хейтять  її за виступ на весіллі експрокурора у Львові. На думку співачки, всі претензії мають бути спрямовані не на її адресу, а на адресу податкових служб, які пропускають декларації.