"От вона – просто курка. Тупа, мілка людина": Оля Полякова рознесла Ані Лорак (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська артистка Оля Полякова, яка нещодавно виявила бажання представляти Україну на Євробаченні, висловила свою думку щодо діяльності  співачки-зрадниці Ані Лорак у рф. Подробиці - в нашому матеріалі.

Українська виконавиця Оля Полякова твердо переконана, що 45-річна Ані сконцентрована лише на грошах. Свою позицію Оля розповсюдила на широкий загал в інтерв'ю Дмитру Гордону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро Ілліч запитав виконавицю, чи знає вона Ані Лорак і чи була знайома з нею. 44-річна Оля заявила, що була знайома з усіма артистами. Окрім того, селебритіс назвала Лорак куркою.

От вона – просто курка. Бо такі вчинки роблять дуже тупі люди, які просто не бачать далі свого носа, далі свого гаманця, – додала співачка. – Я не знаю, чим це закінчиться, але зганьбити себе... Так себе зганьбити! Про Ані Лорак навіть, якщо чесно, говорити не хочеться. Вона настільки тупа, мілка людина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова розповіла про "роман" чоловіка на стороні. Знаменитість влучно пожартувала на рахунок стосунків її чоловіка з іншою людиною.