"Саме вас я назвала рабами і холопами": Пугачова здивувала резонансною заявою на тлі чуток про виступи в рф

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарна російська артистка Алла Пугачова на тлі інформації про її можливі виступи на території росії, зробила вельми резонансну заяву, в якій згадала і військову тематику. Подробиці - в нашому матеріалі.

Примадонна днями опублікувала допис у своєму   Instagram, в якому в буквальному сенсі рознесла своїх недоброзичливців. Співачка заявила, що рабами та холопами називає саме таких кумедних недоособистостей, які її постійно дістають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Пугачова заявила,  що не хоче  відмовлятися від людей, для яких співала багато років лише через купку хейтерів. Зокрема, знаменитість заявила:

Ви такі кумедні! До речі, саме вас я назвала рабами і холопами, народ у цьому випадку ні при чому, він заручник нинішньої ситуації. Я люблю його і жалію, а ви своїми хамськими висловлюваннями на мою адресу, абсурдними вигадками і нахабною брехнею намагаєтеся відштовхнути від мене людей, для яких я все життя жила та співала, жертвувала своїм здоров'ям і особистим життям. І не треба рахувати кількість волосся на моїй голові (після Чорнобиля - спасибі, хоч щось залишилося). І голос мій втомлений все одно звучить, якщо врахувати, що півстоліття, попри хвороби, я бігла до улюблених глядачів і робила все, щоб вони були щасливі. Гроші мої рахуєте? Так, я гарувала, я їх заробляла на відміну від тих, хто прогуляв і пропив свій зоряний час та бездоказово заявляє, що їм перекрила кисень Алла Пугачова. Як зручно, чи не так?

Алла Борисівна, додала, що щастя не в грошах. За її словами, головне - свобода:

Я її (свободу) в собі бережу, цим живу і постараюся дожити до перемоги світла над темрявою, перемоги добра над злом, перемоги правди над наклепом. Колись я попросила Ярослава Дронова сказати одну важливу фразу, тепер і я її скажу, хоча мене ніхто і не просить: "Ви ще про мене почуєте!". Хочете ви цього чи ні, але життя показує, що я досі у ваших серцях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Максим Галкін показав, де зараз перебуває Алла Пугачова. Як виявилося, у росії Примадонна довго не затрималася.