Поки "прекрасна няня" тяжко хворіє, її чоловік знайшов розраду в обіймах молодої фігуристки — ЗМІ

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Онкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк уже довгі роки уникає публічності, адже важко переносить хворобу. Однак її чоловіка, фігуриста Петра Чернишова це, судячи з усього, не сильно турбує. Адже за чутками він закрутив роман із молодою колегою. Що про це відомо - дізнавайтеся далі.

Поки "прекрасна няня", яка ганьбила українців , бореться з важким захворюванням, її чоловік знаходить розраду в обіймах іншої. Принаймні про це говорять росЗМІ з посиланням на близьке оточення фігуриста. За їхніми словами, Чернишову нібито набридло бути єдиним, хто працює, і "тягнути" на собі сім'ю, тоді як Заворотнюк тяжко хворіє вже понад чотири роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імовірно, коханкою чоловіка Анастасії Заворотнюк стала 27-річна фігуристка Аделіна Сотникова. Варто зазначити, що сама вона теж заміжня і трохи більше ніж рок тому стала мамою. Однак російські таблоїди стверджують, що у колег закрутився роман, адже Аделіна виступала в льодовому шоу Чернишова, а нещодавно він зворушливо привітав її з днем народження на очах у великої аудиторії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін знову підігрів чутки про свій роман . Судячи з соцмереж, його новою обраницею стала популярна українська блогерка.