Не така вже й таємниця: Нікіта Добринін та популярна блогерка знову підігрівають чутки про роман

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще на початку місяця уважні підписники Нікіти Добриніна помітили, що він більше не самотній . І хоча ні він, ні його обраниця не коментують чуток про стосунки, підігрівати інтерес публіки вони все ж продовжують.

Так, тепер у фоловерів Нікіти Добрніна не залишилося сумнівів, що його обраницею є популярна українська блогерка Чара Хорів . Адже на своїй сторінці в Instagram шоумен опублікував знімок букета троянд у світлих відтінках. У публікації ведучий зазначив, що любить робити приємне іншим людям, виявляючи знаки уваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не така вже й таємниця: Нікіта Добринін та популярна блогерка знову підігрівають чутки про роман - фото №1

А трохи пізніше з таким самим букетом засвітилася і Чара Хорів. Блогерка опублікувала селфі з квітами в руках, але не стала відзначати "загадкового" шанувальника в сторіс, а лише залишила емодзі у вигляді білого сердечка.

Не така вже й таємниця: Нікіта Добринін та популярна блогерка знову підігрівають чутки про роман - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін розповів, чому розлучився з Дашею Квітковою. Шоумен був три роки одружений з переможницею проєкту "Холостяк", а в липні 2021 року в них народився син Лев. Для шанувальників пари їхнє розлучення стало величезною несподіванкою, адже у своїх блогах знаменитості транслювали гармонійні стосунки. І все ж шлюб Нікіти та Даші розпався.