Позитив зізнався, чи пропонував Філіп Кіркоров йому інтим

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець Позитив, який висловився щодо зірок, які зрадили Україну,  пригадав, як у свій час познайомився з путіністом Філіпом Кіркоровим. Окрім того, артист зізнався, чи пропонував одіозний болгарин йому інтимні стосунки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що чутки про орієнтацію Філіпа Бедросовича ширяться з феноменальною швидкістю і мають певні підтвердження. Зокрема, зірки як української, так і російської естради неодноразово повідомляли про шалений інтерес Філіпа до чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю виданню УНІАН Позитив зізнався, чи робив Кіркоров йому пропозиції інтимного характеру. Артист повідомив:

На щастя, Кіркоров не робив мені подібні пропозиції. Але історії знайомих я чув неодноразово. До речі, дивно, як його оминув нещодавній диктаторський закон… Мабуть, "деякі тварини рівніші за інших".

Крім того, Завгородній заявив, що понад 60 відсотків російських зірок, яких він знає особисто, є представниками ЛГБТ. Українець резюмував:

Але я не буду називати імена, тому що це їхнє особисте життя, і я не хочу тягнути будь-кого з рф у наш інформаційний простір. Але те, що в них коїться із законом про "екстремістський ЛГБТ-рух" - це просто абсурд. Багато з тих людей, які ухвалили цей закон, і є представниками ЛГБТ. Скоро вони самі себе й знищать. Цей народ приречений.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як POSITIFF зізнався, чи готовий одружитися зі своєю загадковою обраницею. Артист запевняє, що дуже щасливий у цих стосунках.