POSITIFF зізнався, чи готовий одружитися зі своєю загадковою обраницею

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ексучасник гуртів "Время и Стекло" та "MOЗGI", а нині сольний артист POSITIFF відверто розповів про нові стосунки. Виконавець зізнався, чи готовий вдруге одружуватися і, чи є в нього в планах побудова сім'ї. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю УНІАН Позитив знову заговорив про свою загадкову обраницю. Ім'я коханої артист розкривати поки що не поспішає. Однак запевняє, що дуже щасливий у цих стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ба більше, музикант натякнув, що незабаром у його житті може початися новий етап. За словами Позитива, він думає про те, щоб створити з цією дівчиною сім'ю, а журналістам натякнув на швидке весілля.

У мене є кохана людина, з якою стосунки стають дедалі кращими та кращими. Вона підтримує мене в усьому, що я роблю, і всі складні моменти переживає зі мною. Для мене вона як ангел, з нею я щасливий. І дійсно в планах є побудувати сім'ю,

- розповів Позитив.

Зазначимо, що з 2013 по 2021 рік артист був одружений з Анною Завгородньою. Їхні стосунки тривали довго, проте розрив став болючим для пари. Сам Позитив зізнавався, що фізично він не зраджував дружину, проте міг листуватися з іншими дівчатами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Позитив заявив, що Міша Кацурін  сильно вплинув на Надю Дорофєєву. За його словами, у нових стосунках його ексколега вкрай змінилася. А от чи на краще — подробиці дізнавайтеся в нашому матеріалі.