На ювілеї затятого друга: Максим Галкін та Алла Пугачова знову возз'єдналися в Ізраїлі (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита російська співачка Алла Пугачова, яка вже досить давно покинула росію разом зі своїм обранцем Максимом Галкіним, а потім виїхала з Ізраїлю  та нині засуджує війну, яку розв'язала рф проти України, з'явилися із зірковим коханим у  публічному просторі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, знамените подружжя воз'єдналося в Ізраїлі для тог,  щоб привітати свого близького друга - очільника колективу  "Машина времени"  з  70-м днем народження. Відповідні світлини зі святкування вони розповсюдили на своїх офіційних акаунтах. Орім того, кадри з'явилися і на фан-сторінках зірок. Відомо, що концерт, який влаштував Макаревич був закритим. Він називався  "неювілей".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святкування пройшло у театрі "Гешер". Близькі друзі Макаревича мали можливість почути кращі хіти його гурту. Зокрема, Пугачова та Галкін стояли під сценою та підспівували Андрію.

Ідемо з Максом на ювілей чудової людини та музиканта. Андрію Макаревичу 70 років. Будемо гуляти Пока не меркнет свет,пока горит свеча,

– процитувала Алла Борисівна композицію колективу "Машина времени".

Як бачимо, на день народження до Макаревича Пугачова одягнула берет, подовжену сорочку, штани та чоботи на підборах. Її яскравий образ довершив масивний ланцюг на шиї. Також Примадонна одягла окуляри. 70-річний ювіляр Макаревич зі сцени привітав усіх своїх друзів, надто тих, які приїхали до нього здалеку, та заспівав дуетом з Лаймою Вайкуле.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Максим Галкін напився просто на сцені, виступаючи разом із Макаревичем. Реакція Алли Пугачової порвала зал.