Максим Галкін напився просто на сцені, виступаючи разом із Макаревичем. Реакція Алли Пугачової порвала зал (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іноагенти Максим Галкін і лідер гурту "Машина Времени" Андрій Макаревич показали незвичайний перформанс. Артисти вирішили напитися просто на сцені, на очах у глядачів. А під час цього - не забували висміювати кремль і путіністів. Як на це відреагувала Алла Пугачова - здогадатися можна із заголовка. :)

Так, з нагоди ювілею лідера гурту "Машина Времени" Андрія Макаревича в Ізраїлі відбувся його великий концерт. А підтримати знаменитого друга прийшли Максим Галкін і Алла Пугачова. І якщо примадонна залишилася сидіти в залі для глядачів, спостерігаючи за тим, що відбувається, то її чоловік вийшов на сцену і почав імпровізувати з репертуаром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, знамениті колеги винесли на сцену столик з алкоголем і кількома чарками, а в перерві між розповідями - пили вміст. Макс Галкін, до речі, не проґавив шанс висміяти путіністів, з якими розірвав стосунки. Зокрема артист прокоментував чутки, що в кремлі живе не один двійник путіна.

Ми так уже пожили з тобою. Навіть я застав справжнього путіна, уявляєш? Пєсков же проговорився, що під час атаки дронів на кремль жоден путін не постраждав. Я думаю, якщо двійників багато, їх же десь тримають разом. Навряд чи їм дають розходитися. Є таке місце під москвою, і вони там усі разом. І той, з яким ти зустрічався. А, ні, ми ще з тим зустрічалися,

- пожартував Максим Галкін.

Варто зазначити, що випиваючи одну склянку за іншою, Галкін помітив, що його дружина вже хвилюється. За його словами, Алла Пугачова знає, що її чоловік "любить випити", тому через деякий час із глядацького залу вона почала підкидати гнівні коментарі та говорила йому пригальмувати з алкоголем. А трохи пізніше співачка і зовсім натякнула, що виступ Максима Галкіна пора закінчувати, інакше він зірве концерт Макаревича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня наречена Максима Галкіна  згадала їхнє спільне життя.  За словами ексобраниці шоумена, її підкорило почуття гумору Галкіна, а крім того, він "надавав свого папугу".