"Я дозволяю приймати увагу": MELOVIN розповів, чи є в його житті місце романтичним стосункам (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український артист Меловін, який припустив, коли  Україна стане менш гомофобною країною, зізнався, чи перебуває нині у стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі

Завісу свого особистого життя артист привідкрив в інтерв'ю українській блогерці Аліні Доротюк. Зокрема, вионавець зізнався, чи є місце у його житті романтичним стосункам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, як повідомив співак він не відмовляє в увазі, певних зв'язках, однак серйозних стосунків у його житті нині не має. Артист також зауважив, що поки він не зацікавлений у пошук своєї другої половини. Проте, якщо випаде нагода, Меловін готовий до стосунків.

Відносин у мене немає. Але є чимало шанувальників і прихильниць. І мені це дуже приємно. Я не закритий до цього всього, я спілкуюся. Я дозволяю приймати увагу, вираження почуттів людей. Я від цього не закритий. Я не знаю як там складеться далі, але я просто відкритий, я не у відносинах,

- підсумував артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Melovin зізнався, хто з українських зірок його надихає.  Можливий майбутній представник України на Євробаченні 2024 заявив, що щиро тішиться тому, що в Україні індустрія шоу-бізнесу серйозно додала за останній час. 26-річний співак переконаний, що попит на українську музику став максимально великим.