"Треба мати яйця": Melovin зізнався, чи готовий піти на фронт, якщо отримає повістку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український співак Меловін, який нещодавно зізнався, що  страждає на невиліковну хворобу, висловився про те чи піде на фронт, якщо прийде повістка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Знаменитий виконавець дав розгорнуте інтерв'ю виданню УНІАН , в якому розповів про свою пісню для нацвідбору на Євробачення 2024. Окрім того, у Меловіна запитали про війну та те, чи відправиться на передову, якщо буде в цьому потреба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, журналісти запитали у співака, як він ставиться до постійних дорікань, що досі не перебуває на війні. Епатажний артист відповів:

Як і всі інші, які зараз ходять по вулиці. Я ж не один такий. Чому я маю приміряти на себе весь цей хейт? Мені намагаються нав'язати цю провину, але ніякої провини я не маю відчувати апріорі. За мобілізацію відповідають певні органи, а я - не ці органи. Я собі нічого не підробив, нічого не купив. Я стою на обліку. Як і інші, ми на щось чекаємо, на що саме - не знаю. Піти добровольцем - ні, бо я сс*кло. Я сам це розумію. Для того, аби піти добровільно, треба мати яйця, а я їх не маю. Тому я готовий допомагати всім іншим.

На запитання, що робитиме музикант, якщо  йому  вручать повістку, Меловін відповів доволі однозначно. Він заявив:

Ну, а що тоді робити? Виїжджати з країни, аби потім бути ізгоєм - ні, не хочу. У мене є можливість це зробити, але питання: "Нащо?" Я ніде не переховуюся, ви можете знайти в інтернеті, де я живу. Чого мені боятися? Я живу у своїй державі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Melovin запрем'єрив запальний трек "Один не Один". Як зізнається артист, нова пісня про особисте: про власний пережитий досвід, про помилки, висновки та наслідки.