"Все пройде, пройде і це": Melovin висловився про те, коли Україна стане менш гомофобною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український епатажний співак Меловін, який нещодавно зізнався, хто його надихає серед українських зірок, відзначився черговою заявою щодо ЛГБТК+ в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Днями Меловін дав розгорнуте інтерв'ю український блогерці Аліні Доротюк. Медійниця обговорила зі знаменитістю багато кричущих тем. До прикладу, його участь у цьогорічному відборі на Євробаченні, готовність піти на війну та алкогольну залежність і психотерапію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно, що Доротюк не могла оминути тему ЛГБТ+,так як Меловін сам є представником цієї спільноти, адже раніше він публічно зробив камінг-аут, поцілувавши дівчину та хлопця, чим підтвердив що є бісексуалом. Отож, Аліна запитала, що він думає на рахунок того, коли Україна стане менш гомофобною країною. На провокативне запитання Меловін відповів наступним чином:

Обов'язково стане. Все пройде, пройде і це. Все ж якось змінюється в цьому житті. Життя взагалі мінлива штука. Раніше взагалі відьом спалювали. Зараз ми дивимося і думаємо: оце ребята кенселили. Дякую, що зараз такого не робимо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін запрем'єрив запальну композицію "Один не один". Трек уже встиг зібрати багато позитивних відгуків.