"У нас так багато з'явилося нових імен": Melovin зізнався, хто з українських зірок його надихає

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український виконавець Меловін, який нещодавно зізнався що страждає на невиліковну хворобу, розповів, кого з українських артистів слухає і може порекомендувати істинному поціновувачу вітчизняної музики. Подробиці - в нашому матеріалі.

Можливий майбутній представник України на Євробаченні 2024 заявив, що щиро тішиться тому, що в Україні індустрія шоу-бізнесу серйозно додала за останній час. 26-річний співак переконаний, що попит на українську музику став максимально великим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На запитання журналістів видання УНІАН щодо того, які вітчизняні музиканти надихають Меловіна, він дав доволі розгорнуту відповідь. Зокрема, селебритіс заявив:

У нас так багато з'явилося нових імен. Насправді мене це дуже тішить. Хтось більше мені подобається, хтось менше.  Але це чудово, коли нарешті з'являється попит на українську музику. Бо саме відсутність попиту, коли росії було дуже багато в Україні, і робило так, що наші артисти заробляли там, а не тут. Якщо виділяти артистів, яких я слухаю, то це Артем Пивоваров, KOLA та ENLEO. Пивоваров, до речі, це про натхнення. Пам'ятаю одну музичну премію, коли ми були разом в номінації, але номінацію "Відкриття року" отримав я. А зараз він обігнав усіх. Взагалі мене не чіпляють чоловіки-артисти ні в Україні, ні за кордоном. Але Пивоваров і ENLEO - мої найулюбленіші виконавці серед чоловіків.

"У нас так багато з'явилося нових імен": Melovin зізнався, хто з українських зірок його надихає - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін зізнався, чи піде воювати, якщо отримує повістку. Відповідь артиста була досить однозначною.