"Багато хто знав": Наталія Могилевська зізналася, чому 2 роки мовчала про те, що вдочерила двох дітей (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома 48-річна українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно зізналася, що  удочерила двох рідних сестричок, яким виповнилася 10 та 2 роки, детально про своє усиновлення розповідає лише зараз. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Наталія дала розгорнуте інтерв'ю відомому українському журналісту Дмитру Гордону. В ньому вона детально пояснила, чому майже два роки мовчала про те, що виховує двох прийомних доньок. Раніше вона розповіла, коли саме стала мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наталія зізналася, що діти були сильно травмовані та налякані. Співачка хоче, щоб вони завжди відчували себе захищеними.

Діти з'явилися під час війни. Коли ми їздили по всіх цих фронтах, по дитячим будинкам, по тих страшенних місцях. Звісно, вони були травмовані, і їм потрібен був час для адаптації. Для серйозної адаптації. Адаптації в новій сім'ї, адаптації до столичного життя, адаптації, що їхня мама зірка, і певної психологічної адаптації, тому що вони були сильно перелякані спочатку. Тому потрібен був час, щоб вони розслабилися, щоб відчули себе захищеними.

- сказала зірка.

Зокрема, Могилевська коли удочерила дівчаток, то дала собі слово, що триматиме це у секреті доти, доки буде потрібно. Проте, наприкінці минулого року в мережу потрапило відео, на якому було видно, як маленька дівчинка називає Наталю мамою. Відтак, тримати в таємниці те, що вона має двох дітей Наталія не стала.

Насправді дуже багато людей знало. Я хочу подякувати всім, що вони з поваги до ситуації тримали таємницю. Тому що багато хто знав. Я вдячна, що два роки ніде нічого не було відомо. Це при тому, що ми ходимо до зоопарку. Навіть у цирку були. З відомих людей, хто знав, – ніхто не сказав. Але за цей час кожна хвилина цієї таємниці для дітей була дуже і дуже важливою. Старша навчається в школі - досі ніхто не знає, що це моя донька. Ніхто не знає. Вона вчиться, у неї просто... Я не буду говорити, яке прізвище. Вона знає, що всі її перемоги в школі - це її особисті перемоги, а не тому, що її мама відома. І це вона запам'ятає на все життя, і для неї це буде дуже важливо.

- резюмувала Наталія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те що стало відомо про те, як звуть двох прийомних доньок Могилевської. Зазначимо що співачка разом зі своїм обранцем прийняла рішення удочерити їх на початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну.