Каньє Вест публічно принижує свою дружину-копію Кім Кардаш'ян. Друзі та фоловери Б'янки б'ють на сполох

Новини шоубізнесу
2 190

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальний репер Каньє Вест, який вирішив позбутися статусу головного антисеміта, вляпався в чергову неприємну історію. Останнім часом артист почав постійно зливати у соцмережі найпікантніші кадри своєї дружини. Навіщо він це робить та яку реакцію користувачів соцмереж викликав Йе – розповідаємо на HOCHU.ua!

Каньє Вест та Б'янка Цензорі таємно одружилися в грудні 2022 року, майже відразу після того, як репер розлучився з Кім Кардашʼян. Багато хто припускав, що нові стосунки артиста є лише піар-ходом, адже його нова обраниця є ледь не точною копією Кім Кардашʼян. Проте зараз Каньє знову почали звинувачувати у тому, що він використовує молоду дружину, аби підігрівати інтерес публіки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як стверджує  Daily Mail, друзі Б'янки Цензорі заявили, що її 46-річний чоловік влаштував "огидну" піар-кампанію для свого нового альбому. Інсайдери запевняють, що Каньє буквально знущається 28-річної архітекторки, примушуючи її робити вкрай відверті фото, а потім – зливає їх в соцмережі.

Фото: instagram.com/kanyewest/

За словами друзів дівчини, вона спробувала відстояти власні кордони та спочатку відмовила Каньє Весту. Проте репер ніби тиснув на неї морально, тому Бʼянка погодилася брати участь у відвертих фотосесіях.

Каньє просто брудна людина, і він явно не поважає свою дружину за те, що вона його так принизила. Це дуже турбує її друзів. Вони вважають абсолютно огидним і трохи образливим те, що він використовує її для просування своєї нової музики. Це вочевидь не була ідея Б'янки носити найпікантніші та сексуально неприйнятні речі, які вона могла знайти, і публікувати свої світлини в них. Він намагається перетворити її на Кім, і це дуже тривожить. Викликає тривогу те, що вона погодилася на це і знову нікому не відповідає,

– коментує інсайдер.

Фото: instagram.com/kanyewest/

Варто зазначити, що не лише друзі Бʼянки серйозно занепокоєні публікаціями Каньє Веста. Адже під дописами репера в Instagram колеги та фанати закликають його зупинитися та не демонструвати на широкий загал відверті знімки дружини.

  • Припини об'єктивувати її!

  • Брате, будь ласка, припини це.

  • Але чому вона завжди виглядає такою нещасною?

  • Брате, ти мене засмучуєш. Залиш її собі. Вона — дар Божий. Прикрий її. Я знаю, як це — бути приниженою, та ще й власними батьками. Ти її чоловік і захисник. Прошу тебе.

  • Думаю, у нього один з його епізодів. Манія. Біполярний розлад і все таке,

– пишуть у коментарях користувачі соцмереж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Канье Вест втрапив у ще один скандал. Репер несподівано зробив росіянина Гошу Рубчинського головним дизайнером свого бренду Yeezy.

Головне фото: Getty Images