Легендарний мем ціною в $695! Донька Кім Кардаш'ян отримала подарунок із кумедним зображенням мами (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Можна не слідкувати за Кім Кардашʼян у соцмережах, не знати чим вона займається, чи які тренди пропагувала знаменитість... Та не бачити мем із Кім Кардашʼян, що плаче, просто неприпустимо, якщо ви користуєтесь інтернетом не перший день. А відтепер це легендарне фото ще й офіційно стало частиною fashion-індустрії, завдяки бренду модного одягу Alexander Wang!

Так, нещодавно Кім Кардашʼян поділилася у себе в Instagram новиною про те, який незвичайний подарунок отримала її старша донька. Виявилося, що напередодні Різдва бренд Alexander Wang подарував Норт Вест особливу сумку із зображенням її мами, що плаче. Як зізналася сама Кім, вона не очікувала такої колекції і вже "кинула око" на аксесуар, який хотіла б мати і у своїй колекції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Легендарний мем ціною в $695! Донька Кім Кардаш'ян отримала подарунок із кумедним зображенням мами (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/kimkardashian

Відзначимо, що основою для зображення на сумочці став скріншот, який свого часу став легендарним мемом в усіх соціальних мережах. На ньому Кім плаче, емоційно коментуючи свій невдалий 72-денний шлюб із Крісом Гамфрісом.

Легендарний мем ціною в $695! Донька Кім Кардаш'ян отримала подарунок із кумедним зображенням мами (ФОТО) - фото №2

Для 10-річної Норт сумочка "Спадкоємиця" від Alexander Wang була розроблена за індивідуальним замовленням. Проте модний бренд прийняв рішення створити цілу колекцію забавного аксесуару, тому представив лінію сумок за 695 доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше й сама Кім Кардашʼян отримала незвичайний подарунок . До Різдва їй виготовили срібну статуетку, що є точною копією її мозку!

Главное фото: Getty Images