Тримав на руках та палко цілував у машині: нова кохана Налчаджиоглу показала пікантні знімки з ним (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній обранець співачки-путіністки Ані Лорак, відомий український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, який раніше представив свою нову дівчину після розлучення з Лілією Реус, вчергове продемонстрував романтичне побачення з нинішньою пасією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як бачимо з кадрів, які розповсюдила кохана Мурата Анастасія Фоксі, вони мали спільну вечерю. Потім пара показала, що взагалі не соромиться своїх стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із кадрів, розповсюджених у Насті у фотоблозі було видно, як Фоксі, на якій була одягнена червона сукня, застрибнула на Мурата. Той, своєю чергою тримав її на руках та палко цілував.

Пізніше Мурат та Настя відправилися на нічну прогулянку містом. Перебуваючи у машині, закохані цілувалися поки хтось, хто сидів на задньому сидінні авто знімав їх. Зауважимо, що з початком року, як Мурат, так і Анастасія на офіційному рівні підтвердили свої стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як нова дівчина Мурата Налчаджиоглу здивувала світлиною з каблучкою. Невже ведуча та блогерка Фоксі заручиться з бізнесменом?