Скоро заручини? Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу здивувала світлиною з каблучкою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Красуня-блогерка, модель та дівчина українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі, яка раніше відзначилася цікавою заявою про стосунки з колишнім Ані Лорак, здивувала фоловерів дещо інтригуючим фото. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Фоксі на своїй сторінці в Instagram Stories поширила світлину своєї руки, на підмізинному пальці якої красувалася каблучка. Окрім того, Анастасія похвалилася красивим манікюром, виконаним у світлих тонах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, таке фото викликає багато питань. До прикладу, чи є ця каблучка подарунком Налчаджиоглу, чи ні.

Скоро заручини? Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу здивувала світлиною з каблучкою - фото №1

Варто зазначити, що Фоксі не стала вдаватися до подробиць та не залишила жодних пояснень з цього приводу. До речі, раніше вона дала зрозуміти, що заручини та можливий шлюб для неї не є аж таким важливим. За словами Фоксі, потрібно перш за все бути коханою жінкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як   Мурат Налчаджиоглу прокоментував своє розлучення з Лілією Реус. Мурат попросив фоловерів з розумінням віднестися до його вибору. А щодо нових стосунків з Анастасією Фоксі, то він заявив, що відчуває з нею абсолютну гармонію.