Нова love story Мурата Налчаджіоглу: колишній Ані Лорак перестав приховувати нову пасію. Хто вона і що відомо (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній обранець артистки-путіністки Ані Лорак, відомий бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу продовжує привчати своїх фоловерів до того, що у нього, швидше за все нова дівчина. Зауважимо, що вперше світлини з новою пасією чоловік розповсюдив у новорічну ніч. 

Зазначимо, що Мурат минулого року одружився на українській візажистці Лілії Реус. Однак, віднедавна ані Лілія, ані Налчаджиоглу не коментують інформацію щодо їхнього розлучення. Проте, абсолютно очевидно, що подружжя вже не живе разом, так як Лілія перебуває в Києві, а Мурат нещодавно поїхав на відпочинок до Дубая. Там він чудово проводить час зі своєю донькою Софією та яскравою моделлю, блогеркою та ведучою телеканалу FASHIONTV UA Анастасією Фоксі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, у себе в Instagram-Stories чоловік продемонстрував короткий ролик, на якому видно, як він спускається ліфтом у готелі. Біля колишнього Ані Лорак була їхня спільна донька, а також вище вказана потенційна обраниця бізнесмена.

Нова love story Мурата Налчаджіоглу: колишній Ані Лорак перестав приховувати нову пасію. Хто вона і що відомо (ФОТО) - фото №1

Окрім того підприємець розповсюдив грайливу переписку зі своєю можливою дівчиною Вона написала йому:

 Знаєш, що, Мурате?

Бізнесмен так само лаконічно відповів їй. Він написав:

Не знаю.

Нова love story Мурата Налчаджіоглу: колишній Ані Лорак перестав приховувати нову пасію. Хто вона і що відомо (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що розсекречено нові подробиці шлюбу Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак. Окрім того, стало відомо про причини його розриву з Лілією Реус.