"Це відбулося ще до того, як я про неї дізнався": Мурат Налчаджиоглу прокоментував своє розлучення з Лілією Реус (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український підприємець турецького походження Мурат Налчаджиоглу остаточно підтвердив, що розлучається зі своєю другою дружиною Лілією Реус, яка нещодавно теж прокоментувала розрив стосунків з  Муратом.  Подробиці - в нашому матеріалі.

46-річний підприємець розвіяв усі сумніви щодо того чи розлучився він з візажисткою Реус. Про це він повідомив 10 січня у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Налчаджиоглу прокоментував свої стосунки з новою обраницею - українською медійницею та ведучою Анастасією Foxy. Він написав:

Хочу, щоб усі припинили турбувати мене й Анастасію, тому що вона не брала участі в моєму процесі розлучення з моєю колишньою дружиною.

"Це відбулося ще до того, як я про неї дізнався": Мурат Налчаджиоглу прокоментував своє розлучення з Лілією Реус (ФОТО) - фото №1

Окрім цього, ексобранець Лорак заявив, що коли приймав рішення про розлучення, то в його житті ще не було нової коханої. Бізнесмен написав:

Рішення, яке я ухвалив щодо припинення шлюбу, – це відбулося ще до того, як я про неї дізнався.

Мурат попросив фоловерів з розумінням віднестися до його вибору. А щодо нових стосунків з Анастасією, то він заявив, що відчуває з нею абсолютну гармонію.

Іноді ви вибираєте шлях, який може бути дивним для деяких людей, але вони не знають, що насправді добре для людей, які обирають цей шлях,

– підсумував він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як було розсекречено нові подробиці шлюбу Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак та причини його розриву з Реус. Як виявилося, родина Мурата не сприймала його обраницю.