Тіні Кароль - 39: артистка відсвяткувала день народження презентацією нового чуттєвого кліпу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Тіна Кароль, яка показала як підкорювала Карпати, сьгогодні святкує 39-й день народження. Легендарна поп-діва вирішила привітати своїх прихильників виходом своєї чергової пісні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новий трек Кароль називається "Троянди". Виконавиця вже встигла відзняти кліп на композицію. Зауважимо, що відеоробота вийшла не менш емоційною від пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Музику до пісні написала сама Тіна, а от автором  тексту  виступив Андрій Безкровний. Кароль говорить, що композиція "Троянди" віддзеркалює соціальну драму сьогодення та передає глибокі почуття.

Піснею "Троянди" я хотіла заповнити порожнечу в серцях  мільйонів людей для того, щоб мовчання нарешті знайшло саундтрек і голос. Важливими стали лише ті, з ким можна помовчати, ніби бути  "на одній гучності". "Троянди" - це пісня про момент, коли всередині щось ламається на дві частини: на зраду і правду, на минуле та майбутнє,

- прокоментувала прем'єру селебритіс.

Фоловери зірки не могли оминути її реліз. Зокрема, користувачі пишуть:

  • Ніби повернулася Тіна часів "Ноченьки", але сильніша, доросліша, ще прекрасніша!

  • З Днем народження! З прем'єрою прекрасної пісні.

  • Дякую за таку чуттєву пісню і з Днем народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль показала, що їй допомагає стежити за фізичною формою. Зірка опублікувала світлину, на якій займалася йогою.