Допомагає йога і мислення: Тіна Кароль показала, що їй допомагає стежити за фізичною формою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська поп-виконавиця Тіна Кароль, яка раніше показала, як підкорювала Карпати із головним чоловіком свого життя, наразі продовжує дивувати своїх фоловерів успіхами у заняттях з йоги. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Stories селебритіс вирішила поспілкуватися з підписниками та запропонувала їм рубрику "запитання-відповідь". Відтак, у Тіни запитали, що допомагає їй триматися у чудовій фізичній формі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка відповіла, що вона так виглядає завдяки сучасній синкретичній системі  аштанга-віньяса-йога. Окрім того, артистка окреслила увагу на мисленні.

Допомагає йога і мислення: Тіна Кароль показала, що їй допомагає слідкувати за фізичною формою (ФОТО) - фото №1

До речі, Тіна практикує йогу досить довгий період.  За цей вчас знаменитість навчилася багатьом асанам (сидяча поза, місце для сидіння). На світлині співачка показала, як вона виконує асану Урдхва куккутасана. Виконавиці вдалося підібгати ноги в позу лотоса та відірвати їх від підлоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишній Тіни Кароль підтримав Україну. Артист Дан Балан, довкола якого ходили чутки, що нібито він перебуває у стосунках з Тіною, заговорив солов'їною.