Симпатичний сніжний ангел: Тіна Кароль подуркувала на своєму подвір'ї та впала у сніговий замет (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська поп-діва Тіна Кароль позагравала зі своїми фловерами та у доволі незвичний спосіб представила короткий фрагмент свого нового треку "Не святі". Подробиці - в нашому матеріалі.

У мережі активно розповсюджується відео, на якому видно, як Тіна гуляє біля свого заміського будинку на фоні мальовничого зимового пейзажу. З ролику видно, як Тіна притацьовує та спускається сходами. Потім Кароль ефектно зняла сонцезахисні окуляри і кинула їх вбік, на землю. Все відео супроводжувалося новою піснею Тіни "Не святі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впродовж всього ролику, артистка бігала по території свого маєтку, а згодом, в якийсь момент стрибнула у сніг. Очевидно, що вона ретельно продумала це падіння, адже була задоволена від того, що мала можливість поніжитися у снігових заметах.

Не можна не акцентувати увагу на яскравому образі Кароль. Зокрема, вона вдягла шкіряні штани, коротку куртку та теплу панаму білого кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Саніна пояснила, чому не вважає Тіну Кароль подругою. Відомо, що пов'язує артисток, окрім спільної пісні.