На 91 році життя померла головна муза Федеріко Фелліні, легендарна акторка Сандра Міло

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У віці 90 років померла італійська акторка та телеведуча Сандра Міло, яка отримала величезну популярність завдяки своїм ролям в стрічках Федеріко Фелліні — "Вісім з половиною" (1963) та "Джульєтта і духи" (1965). Як зірка пішла з життя – усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Про смерть всесвітньо відомої італійської зірки стало відомо в понеділок, 29 січня. Першими про це повідомили її дочки Міло Дебора та Адзурра, а також син Сіро, скориставшись сторінкою Сандри Міло в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діти музи Федеріко Фелліні зазначили, що акторка померла вранці, о 8:25 у своєму будинку в Римі. А поруч з нею в той момент знаходилися найрідніші, а також її улюбленці.

Сьогодні о 8:25 ранку наша мати померла. Вона мирно покинула нас, заснувши у своєму ліжку, як вона і просила, оточена нашою любов'ю та любов'ю її улюблених собак Джима та Леді. Ми просимо вас з повагою ставитись до нашого величезного болю і молитися за її душу, посилаючи їй світлі думки,

– написано в дописі.

На великому екрані Сандра Міло дебютувала ще в 1955 році разом із популярним комічним актором Альберто Сорді у фільмі Антоніо П’єтранджелі Lo Scapolo ("Холостяк"). Проте саме зустріч акторки з Фелліні у 1963 році стала великим стрибком у її кар'єрі. Завдяки фільму "8½" Міло отримала світове визнання. Тому не дивно, що її смерть вже встигли назвати "втратою головної героїні італійського кіно".

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно також стало відомо про смерть популярного американського актора Девіда Гейла. Зірка культового серіалу "Беверлі-Гіллз 90210"  помер у віці 58 років.

Головне фото: Getty Images