Зірка культового серіалу "Беверлі-Гіллз 90210" помер у віці 58 років: що відомо

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

22 січня стало відомо, що зірка серіалу "Беверлі-Гіллз 90210" Девід Гейл пішов з життя. Актор помер у віці 58 років декілька днів тому, 20 січня 2024 року, проте новину про це було розповсюджено тільки через декілька днів після того, що сталося. Що про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє  The New York Times , причини смерті актора не розголошується. Однак цю новину підтвердив його давній друг Пітер Феррьєро, а також сестра Девіда Гейла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що світову славу Девід Гейл отримав завдяки ролі Стюарта – нареченого головної героїні Бренди Волш у культовому серіалі "Беверлі-Гіллз 90210". Крім того, актор запамʼятався завдяки таким популярним проєктам, як "Швидка допомога", "Робін Гудс", "Саванна", "Порт Чарльз" та іншим. Його останньою роботою на великих екранах став фільм жахів The Belly of the Beast, що вийшов у 2007 році.

Зірка культового серіалу "Беверлі-Гіллз 90210" помер у віці 58 років: що відомо - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть актора Євгена Хаїта . Видатний одеський актор, продюсер, драматург та сценарист Євген Хаїт пішов з життя 21 січня 2024 року після зупинки серця. Вже днями в Одесі відбудеться прощання з зіркою.